nlc.hu
Sztárok

Ezra Miller letartóztatása

Letartóztatták Ezra Millert, most éppen egy széket vágott hozzá valakihez

Egyre ijesztőbben viselkedik Ezra Miller, most egy nő sérült meg miatta.

Másodfokú testi sértés miatt letartóztatták kedd éjszaka Ezra Miller színésztt Hawaiin, Pāhoa város közelében – írja a hvg.hu. Miután a színészt távozásra szólították fel egy összejövetelen, ő dühében eldobott egy széket, amely fejbe talált egy fiatal nőt, aki megsérült a homlokán. A színészt egy kereszteződésben fogták el, majd pár órával később, kedd hajnalban elengedték, de továbbra is folyik ellene a nyomozás. Kenneth Quiocho hawaii rendőrfőnök-helyettes szerint már tizedik alkalommal hívtak rendőrt a színészre március 7. óta.

Ezra Millert:

  • Először március végén tartóztatták le  garázdaság és zaklatás vádjával, miután botrányt csinált egy bárban, amiért az ott tartózkodók Lady Gaga és Bradley Cooper Shallow című dalát énekelték. A színész üvöltve tépte ki a mikrofont az éneklő nő kezéből, és nekiment egy dartsozó férfinak is.
  • Aznap berontott egy házaspár hálószobájába, és megfenyegette őket, majd ellopta az útlevelüket, illetve pénztárcájukat is.
Ezra Miller

Ezra Miller (fotó: Tristan Fewings/Getty Images)

Az Igazság Ligájából ismert Flash önálló filmjét, amelyben Ezra Miller játssza a főszerepet, a jelenlegi tervek szerint 2023 nyarán mutatják be. Miller szerepel még a Legendás állatok… című sorozatban is, amelyet a botrányos tweeteket posztoló J. K. Rawling kötetei alapján forgatnak, és amely a második epizód után vált meg a botrányos válási perbe keveredő Johnny Depptől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top