nlc.hu
Sztárok

Ezra Miller bocsánatot kért mindenkitől

Ezra Miller bocsánatot kért mindenkitől

Összetett mentális egészségügyi problémákkal magyarázta botrányos viselkedését.

Felsorolni is komoly időbe telne, milyen ámokfutást rendezett az elmúlt évben Ezra Miller. Mindenesetre most a színész képviselői egy hosszú bocsánatkérő nyilatkozatot osztottak meg a Varietyvel, amelyben Miller tisztázni próbálta tetteit – számolt be a fordulatról a 24.hu.

Ezra Miller

Fotó: Samir Hussein/WireImage

A színész – aki szerepelt többek közt a Legendás állatok-sorozatban (mint Credence), illetve  DC szuperhősuniverzumban is (mint Flash) és legutóbb nemrég azzal vádoltak meg, hogy behálózott és elrabolt egy kiskorút – azt írta,

A közelmúltban intenzív válságon mentem keresztül. Már megértem, összetett mentális egészségügyi problémákkal küzdök, így megkezdtem a kezelést. Szeretnék mindenkitől elnézést kérni, akiket megijesztettem és felzaklattam korábbi viselkedésemmel. Elkötelezett vagyok a gyógyulást illetően, hogy visszatérhessek egészségesen.

A 24.hu rámutatott, nem lehet tudni, hogy a nyilatkozatnak mennyi köze van ahhoz, hogy egy év múlva bemutatják a Flash – A Villám című képregényfilmet, azt azonban igen, hogy az Ezra Millert övező botrányok jókora píárproblémát okoztak a Warner Bros.-nak. A Variety egyébként azt írja, a filmstúdiónál támogatják Millert.

Ha nem követted eddig nyomon a fiatal színész ámokfutását, de szeretnél képbe kerülni, itt elolvashatod a témáról nemrég készült összefoglalónkat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top