nlc.hu
Sztárok

Ezra Millert egy kiskorú kábítószerezésével vádolják

Ezra Millert azzal vádolják, hogy alkoholt, marihuánát és LSD-t adott egy 14 éves lánynak

Dagadnak Ezra Miller körül a botrányok. A Flash és a Legendás állatok-filmek sztárját most épp egy kamasz rajongója szülei vádolták meg a lányuk bántalmazásával, megfélemlítésével és befolyásolásával.

Tokata Iron Eyes még 12 évesen találkozott az akkor 23 éves Ezra Millerrel, amikor a színész az észak-dakotai Standing Rock rezervátumban járt. Barátság szövődött köztük, ám időközben szerintük a színész veszélybe sodorta Tokata-t, ezért azt kérik a bíróságtól, hogy vegyék védelmükbe a most 18 éves lányt, és hozzanak távoltartási végzést Miller ellen – írja a Telex.

Ezra Miller

Ezra Miller, a botrányhős (fotó: Profimédia)

Tokata szülei elmondták, hogy Miller 2017-ben Londonba repítette a lányt a Legendás állatok és megfigyelésük forgatására, ahol alkohollal és drogokkal kínálta. Szerintük a lányuk a színész hatására hagyta félbe a tanulmányait 2021 decemberében egy massachussettsi magánintézetben. A szülők januárban elutaztak Miller vermonti otthonába, hogy hazahozzák a lányukat, akinél nem volt ott se a slusszkulcsa, se a jogosítványa, de még a bankkártyája sem. Azt állítják, a lány testén zúzódásokat találtak. Hazatérte után a lány visszaszökött a színészhez, akivel elutazott Vermontba, Hawaii-ra és Los Angelesbe is. Hawaii tartózkodása idején Millert kétszer is letartóztatták. Szerintük a férfi uralkodik a lányukon, és miatta változtatott az identitásán is. Tokata korábban nem binárisnak, queernek és melegnek vallotta magát, de most már nem bináris transzneműként definiálja magát. Tokata a közösségi médiában állt ki magáért és Millerért: állítása szerint a színész csak a jó barátja, a szülők vádjai alaptalanok, hiszen pont az otthonában, általuk volt része testi és lelki bántalmazásban. Szerinte az apja transzfób, és nem tudja elfogadni, hogy a lánya képes önálló döntéseket hozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top