nlc.hu
Sztárok
26 évet is kaphat a Legendás állatok sztárja, Ezra Miller

26 évet is kaphat a Flash sztárja, Ezra Miller

Hamarosan ítéletet mondhat ki a bíróság Ezra Miller májusi ügyében, amikor betört egy Vermont államban álló házba, hogy onnan alkoholt lopjon el.

A rendőrségi jelentés szerint Stamford városába riasztották őket egy betöréshez. 

A biztonsági kamera felvételei alapján pedig elég hamar bebizonyosodott, hogy az elkövető a Legendás állatok-filmsorozat Credence-ét alakító Ezra Miller, aki az ügy gyanúsítottja lett. Ahogy azt a hatóságok közölték, épp senki nem volt otthon abban a házban, ahova betört.
A 29 éves színésznek hétfőn kellett bíróság elé állnia (Miller online vett részt a tárgyaláson).

Ezra Miller

Ezre Miller (Fotó: Getty Images/ Taylor Hill)

Egy ideje tart a lejtmenet

Ezra Millerről újabban nem a Legendás állatok vagy a DC-franchise-ok miatt szólnak a látszólag soha véget nem érő hírek, hanem a számtalan, megdöbbentően rövid idő alatt elkövetett bűncselekmény miatt.

A fiatal színésznek már több rendőrségi ügy is van a számláján. Ahogy azt egy hosszabb cikkünkben megírtuk, a lejtmenete nem mostanában kezdődött el. Az Egy különc srác feljegyzései forgatása során például őrizetbe vették a rendőrök, miután füvet találtak nála. Ezt furcsaságok sora követte: 2016-ban egy meglehetősen bizarr zongoraelőadást tartott Rihanna Work című számából, a 2017-es Comic Conon szájon csókolt egy rajongót, aki csak arra volt kíváncsi, hogy tényleg alkoholos-e Miller lehelete, 2018-ban pedig a Mario Kartos Toadette karaktereként vonult fel a vörös szőnyegen, és kizárólag halandzsául volt hajlandó megszólalni. Az első erőszakos incidens két évvel később, a pandémia elején, 2020 áprilisában robbant ki. Miller Izlandon tartózkodott, ahol egy nőt fojtogatott és a nyakánál fogva a földre lökte egy kocsma előtt. A sort még hosszan folytathatnánk, hiszen Ezra azóta is sorra követi el a balhékat. Nemrég azzal vádoltak meg, hogy behálózott és elrabolt egy kiskorút.

26 évet is kaphat

Hétfő reggel végül elkezdődött a Legendás állatok-filmsorozat Credence-ét alakító  Miller tárgyalása. Az Index azt írja a Deadline hírei nyomán , hogy a Flash sztárja ártatlannak vallotta magát a vermonti betöréses lopás ügyében. 

Miller akár 26 év börtönbüntetésre és 2000 dolláros pénzbírságra is számíthat, amennyiben a bíróság bűnösnek találja a tavaszi ügyben. 

A hétfői tárgyaláson a színész öt, a bíróság által kiszabott feltételt fogadott el, amelyek közül a legfontosabb, hogy nem léphet semmilyen kapcsolatba Isaac Winokurral és Aiden Earlyvel, a tavaszi betöréses lopás áldozataival. Sem telefonon, sem személyesen, sem e-mailben, sem szöveges üzenetben, sem a közösségi médiában posztolva nem keresheti őket, valamint nem bántalmazhatja vagy zaklathatja egyiküket sem. Az ügyben később várható ítélethozatal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top