nlc.hu
Sztárok

ByeAlex az érettségiről

ByeAlex: „Az érettségi évében és a felkészülés alatt jöttem rá, hogy nem akarok idióta lenni”

ByeAlex az érettségi kapcsán nosztalgiázott.

A mai nappal kezdetét vette az írásbeli érettségi, aminek kapcsán ByeAlex is megosztott pár gondolatot a közösségi oldalán.

ByeAlex

Fotó: Facebook

„Tegyétek oda azt az érettségit fiatalok! Aztán tűnés egyetemre, főiskolákra; továbbtanulni! Legyetek okosak, határozottak, műveltek. Butának lenni nem erény; tudjátok van az az öreg (Sir Francis Bacon) közhely, miszerint a »tudás hatalom«? Na… ez nem f@szság, srácok!
Életem legemlékezetesebb évei az egyetemi évek. Elértem az életben, amit szerettem volna. Nem cserélnék senkivel és semmi másra; de arra, hogy végül nemcsak érettségim, de diplomám is lett: büszke vagyok. A sok olvasás-tanulás nélkül nem lennék az, aki vagyok. És én az érettségi évében, és az arra való felkészülés alatt jöttem rá, hogy nem akarok idióta lenni. Mert van az másik közhely, hogy »nem mindegy az, hogy az okos hülyéskedik vagy a hülye okoskodik…« Én az előbbi akartam végül lenni. Drukkolok értetek végig!” – írta az X-Faktor mentora, akinek az utóbbi napokban szinte minden kiírásából cikk született.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top