nlc.hu
Sztárok

A TV2 ajánlata Erős Antóniának

Erős Antóniának háromszor annyit ajánlott a TV2, mint amennyit az RTL-nél keresett, mégsem mondott igent

Már 24 éve dolgozik az RTL Klubnál Erős Antónia.

Erős Antónia volt a Szavakon túl című műsor vendége, amelyet a story.hu szemlézett. A híradós többek között arról is beszélt, hogy volt megkeresése a konkurens csatornától, azonban el sem gondolkozott a váltáson.

Erős Antónia

Fotó: Szavakon túl

„Felhívhat valaki téged azzal, hogy háromszor annyit fogsz keresni, és lakást adunk, meg kocsit is, gyere. És akkor elkezdesz gondolkodni, hogy jó, oké, de egyébként hosszú távon mit hoz? Mert pillanatnyilag jobban fogod érezni magad, hiszen háromszor annyi fizetéssel mindenki jobban érzi magát egy darabig” – mondta a műsorban Antónia, akit már korábban is kiszemelt a TV2, de végül elengedték. 

„Az volt benne a vicces utólag, ami már lehet, csak városi legenda, hogy állítólag volt egy kisebb fejmosás, hogy engem onnan elengedtek, és nem kerültem képernyőre a TV2-nél. De lehet, ez csak legenda, hiszen rég nincsenek ott, akik akkor ott dolgoztak. Lehet, ez csak egy jó kis sztori.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top