nlc.hu
Sztárok

Köllő Babett házasságának dinamikájáról vallott

„Megpróbáltam őt is kiherélni, de ezek szerint nem sikerült” – Köllő Babett mellett régen nehéz volt megmaradni

Új kihívások elé néz a luxusfeleség.

Hamarosan indul a TV2-n a Drágám, add az életed című vetélkedő, aminek az egyik műsorvezetője Köllő Babett lesz. A Feleségek luxuskivitelben című sorozatban megismert Babett a Borsnak elmondta, nagyon könnyen olvas mások párkapcsolatából, percek alatt leveszi, ki hordja a nadrágot. Azt is bevallotta, míg férjével nem ismerkedett meg, nem találkozott igazán határozott férfival. 

Köllő Babett

Köllő Babett ( Fotó: smagpic/ TV2)

„Lánykoromban én is kiheréltem nem egy és nem két pasit. Nem volt egyszerű olyan férfit találni, akivel nem teszem ezt meg három nap alatt. A férjem nagyon határozott, lehet, hogy ezért van mellettem. Biztos megpróbáltam őt is kiherélni, de ezek szerint nem sikerült” – mesélte a műsorvezető. 

„Kialakultak nálunk a dolgok. Mindenkinek megvan a maga területe a párkapcsolaton belül, van, amiben ő a jobb, míg van, amiben én. Közös területek is akadnak, amiket együtt oldunk meg. Jól le vannak osztva a lapok, mi már kinőttünk a csatározásból” – mondta Babett arra, hogy mitől működik 17 év után is jól a kapcsolatuk férjével. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top