nlc.hu
TV-sztárok

Köllő Babett a házasságáról osztott meg titkokat

„Azt éreztem, hogy ki vagyok szolgáltatva” – házasságáról vallott Köllő Babett

Ritkán beszél a magánéletéről a Drágám, add az életed! műsorvezetője.

Köllő Babett már több tévéműsorban is beült a zsűriszékbe, sőt még műsorvezetői szerepet is vállalt. Ám a legtöbben Babettet még mindig a Feleségek luxuskivitelben műsorral kötik össze

Köllő Babett

Köllő Babett (Fotó: Mokka)

A Mokka ma reggeli adásában arról beszélt, hogy a valóság teljesen más, mint az a szerep, amit ott mutatott. A való életben tudatosan költ, és a legtöbb pénzt a 12 éves kislányára, Millára költi. 

„Tényleg odafigyelek a pénzre. Mindennél megvan az az ár-érték arány, amiről azt érzem, hogy még szívesen kiadom. Egy kedves barátnőm mondta, hogy drágán vásárolni mindenki tud, ugyanazt megvenni jóval olcsóbban, na az a művészet, és én is erre hajtok” – mesélte Babett, aki elmondta, van, amire sajnálja a pénzt, és amióta édesanya, inkább a kislányára költ. 

Babett az évek folyamán nagyon szép karriert futott be, így anyagilag is szabadabbá vált házasságában, ami miatt korábban aggódott. „Amikor Millával voltam állapotos, nekem a legfőbb problémám az volt, hogy azt éreztem – bár soha nem éreztette velem a férjem – hogy ki vagyok szolgáltatva valakinek. Ezt belül érzi az ember. Nekem nagyon fontos volt, hogy önálló legyek. Szerintem a kapcsolat dinamikájában is nagyon fontos, hogy az ember egy picit megtartsa az önállóságát” – mondta a luxusfeleség. 

Ezt követően szóba jött a Drágám, add az életed! műsorvezetése, és az is, hogy Babett és férje házassága hogyan működik. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top