nlc.hu
TV-sztárok

Megmutatta gyönyörű lányát Köllő Babett

Megmutatta gyönyörű lányát Köllő Babett

Milla fiatal nővé cseperedett, akit édesanyja igyekszik minél erősebb és függetlenebb felnőtté nevelni.

Köllő Babett szoros kapcsolatban áll lányával. Mint elmondta, fontosnak tartja számára megtanítani, hogy soha ne adja fel függetlenségét és munkáját. Ebben a mindennapok során is támogatja: Milla már annyira profin tud videókat vágni és szerkeszteni, hogy édesanyja közösségi médiában megjelenő felvételei is az ő keze munkáját dicsérik. Ennek fejében pedig fizetést is kap Babett-től. A színésznő és lánya most együtt szerepelnek a Meglepetés címlapján, a közös fotón pedig jól látszik közöttük a harmónia.

Fotó: Centralmedia

Fotó: Centralmedia

Milla természetes szépség, aki édesanyja elmondása szerint egyre szívesebben költ zsebpénzéből krémekre, ruhákra is, és jó érzékkel választja ki a stílusos darabokat, illetve azt, hogy mi passzol hozzá igazán. Köllő Babett erős nőt szeretne nevelni belőle, ezt a törekvést pedig valószínű, hogy siker is koronázza, a fényképen ugyanis egy szelíden határozott fiatal nő néz ránk vissza Babett mellől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top