nlc.hu
Sztárok

Rubint Rella és Novothny Soma idén esküszik

Rubint Rella vőlegénye már nagyon szeretne kisbabát, a fitneszedző még várna vele

Nincsenek unalmas napjai Rellának.

Rubint Rella a múlt héten Pécsett, a HBPF AW of first class fitneszversenyen vett részt, ahol két kategóriában is dobogós lett. Két modell kategóriában lépett színpadra: az egyik a 170 centiméternél magasabb nők, ahol első helyen végzett, a másik 167 centiméternél magasabb nők, ott ezüstérmet szerzett. A teste mellett az elméjét is pallérozza a fitneszedző, ugyanis a Semmelweis Egyetem tanulója, ahol hamarosan diplomázik.

Rubint Rella

Rubint Rella (Fotó: smagpic/ Szabolcs Birton)

A színpadi szereplése és az iskola mellett gőzerővel szervezik párjával, Novothny Somával az esküvőjüket, amit idén nyáron szeretnének megtartani, és természetesen a gyermekvállalás kérdése is felmerült már. 

„Már a nászutat is szervezzük, de az egyelőre titok, hova megyünk. A párom már nagyon szeretne kisbabát, sokat beszélgetünk erről, de én egyelőre korainak érzem. Előbb szeretném elvégezni az egyetemet: az államvizsga jövő nyáron lesz, utána jöhet a baba” – mesélte a Blikknek Rella. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top