nlc.hu
Sztárok

ByeAlex azt énekli, hogy tedd a lábad a szájába

ByeAlex és Marics Peti dalszövegétől nézel egy nagyot: „Tedd bele a lábad a számba, dobd a zoknit a p*csába”

Marics Petivel közös dalra készül ByeAlex, és egy gyorsan eltűnő Instagram Storyban egy pár sort megmutatott a készülő számból, aminek nem akármilyen a szövege.

ByeAlex a kocsiját vezetve élvezi a májusban debütáló új dalát, és egyben felszólítja dalbéli partnerét, Marics Petit, hogy végre írja már meg a számhoz a saját verzéjét. Nagyjából erről szól az X-Faktor mentorának egy nap alatt eltűnő Insta-sztoris videója, de a dalban hallott szövegrész miatt így sem lehet elmenni mellette szó nélkül.

ByeAlex

ByeAlex tud emlékezetes dalszövegeket írni (fotó: pillanatkép egy ByeAlex klipből)

Mivel Marics Peti része még nincs kész, így csak Alex sorait élvezhettük, de abban is volt kraft bőven:

Tedd bele a lábad a számba, dobd a zoknit a picsába! Hidd el, szarok mindenre, debil ez a nóta de jeje!

Ezek után kíváncsian várjuk a nóta további részét.

@itsbyealexbitch májusban hozunk egy trekket t.dannyval, aztán lövünk egy mocskos poppunkot… @Marics Peti írd már meg a verzéd! 😏 #byealex #apu #fyp ♬ eredeti hang - APU

ByeAlex kétségtelenül érzi, mi kell a közönségének, és úgy fest, ezúttal is meg tudja adni nekik. Az énekes körül amúgy is zajlik az élet: nemrég egy burgercéggel rúgta össze a port, és az Instagram is törölte már egy posztját arra hivatkozva, hogy az „felajánlkozás szexuális tevékenységre”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top