nlc.hu
Sztárok

Kucsera Gábor nyári tábora

Kütyümentes nyári tábort tart Kucsera Gábor

Fontos számára, hogy ne csak a digitális térben éljenek a gyerekek.

Kucsera Gábor gyerekként rendszeresen vidéken töltötte a nyarakat, így közel áll hozzá a természetközeli, falusi környezet. Később a Farm VIP című műsor is felelevenítette ezeket az élményeket, ebből jött később a KucsiTanya tábor ötlete, ahol a gyerekek a modern hétköznapokból kiszakadva természetközeli környezetben, rendhagyó programok által fejlődhetnek és kapcsolódhatnak ki. 

„A tábor egyik fontos eleme, hogy a gyerekek mindenféle elektromos kütyü nélkül, igazi falusi környezetben tölthetik a vakációt. A gyereknevelés terén ebben otthon is nagyon következetes vagyok. Fontosnak tartom, hogy a fiam, Beni se csak a digitális térben találja meg a kikapcsolódását, hanem minél több időt töltsön a természetben is. Így kizárólag hétvégén, de akkor is csak limitált ideig videójátékozhat. Szerencsére a vírushelyzet alatt még inkább rákapott arra, hogy az utcában közösen játszanak a barátokkal, bicajoznak, fociznak. A gyerekeim imádják az állatokat is, Beni a tavalyi táborba is velem tartott, és egyáltalán nem riadt vissza például attól, hogy megfejjen egy tehenet. Idén valószínűleg mindkét turnusra ellátogat majd az unokatesójával közösen” – mondta az nlc-nek Kucsera Gábor, aki szintén leteszi a telefont a tábor idejére és csak szükség esetén veszi elő.

kucsera gábor és beni

Fotó: KucsiTanya

„Manapság felnőttként is könnyen beszippantják az embert az elektromos kütyük, így én is szívesen szakadok el a telefontól a tábor idejére. Számomra a hétköznapokban, az asztalosműhely is tökéletes helyszín arra, hogy néha kiszakadjak a digitális körforgásból, átszellemüljek és csak a munkámra koncentráljak.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top