nlc.hu
Sztárok
Nyertes Zsuzsa hipnózis-terápián járt

Hipnózisnak vetette alá magát Nyertes Zsuzsa

A 63 éves színésznő nyitott az ezotériára.

Nyertes Zsuzsa sosem gondolta volna, hogy hipnózisnak veti alá magát, mégis megtörtént. Élményeiről a Mokkában mesélt.

Nyertes Zsuzsa

Nyertes Zsuzsa problémája a gyerekkorából ered – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Nekem a legnagyobb problémám magammal az, hogy nem tudok konfrontálódni. Nem tudok szembeszegülni, nem tudok kiállni az igazamért, ezért elég sok problémám volt az életben és nem tudok megváltozni. (…) A béke kedvéért, még ha tudom is, hogy nekem van igazam, akkor sem tudok konfrontálódni” – vallotta be Nyertes Zsuzsa, hozzátéve: a hipnózis nem változtatta meg, csupán rávezette az okokra, hogy honnan ered.

Egy alfa-szintű állapotba kerültem, (…) folyamatosan beszéltettek. (…) Én már biztos vagyok abban, hogy a lányon teljesen más, mint én. Tanult az én hibámból és tudatosan változtatta meg az ő kis lényét” – mesélte a színésznő, akinél azt állapították meg, hogy a gyerekkorából származik ez a problémája. Elmondása szerint az édesapja nagyon szigorú volt vele, és onnan eredhet ez az elfojtás, hogy amikor – egyik alkalommal – véletlenül rosszat csinált (a tolltinta ráfröccsent a frissen tapétázott falra), elnáspángolták, ő pedig szembeszegülés nélkül tűrte.

Semmi változást nem látok magamon, csak annyit, hogy tudatosult bennem” – mondta el a tapasztalatát a hipnózisról.

Olvass még Nyertes Zsuzsáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top