nlc.hu
Sztárok

Koós Réka 15 évvel ezelőtt

Nem biztos, hogy felismered Koós Rékát a 15 évvel ezelőtti fotóján

Koós Réka májusban ünnepli a 49. születésnapját. A színésznő belevaló, bevállalós, és minden helyzetben feltalálja magát.

Koós Réka 1973. május 23-án született Budapesten, Koós János énekes, humorista és Dékány Sarolta énekesnő első gyermekeként. A Toldy Mária énekstúdió elvégzése után a Színház és Filmművészeti Főiskolára járt operett-musical szakra (1997). 1998-ban Niedernhausenben a Sunset Boulevard című musicalben, 1999-ben Duisburgban a Nyomorultakban (Les Misérables), 2000-ben a bécsi Raimund Színházban szerepelt.

Koós Réka akkor és most

Koós Réka még 2007-ben (Fotó: Mihály Samu Gálos/smagpix)

Koós Réka 2003-ban hozzáment Tóth Gergelyhez, egy kislányuk született: Rozi. 2007-ben a pár házassága megromlott, így elváltak.

Büszkén vállalja ráncait

Koós Réka azon magyar hírességek közé tartozik, aki szívesen megmutatja magát smink nélkül is.  A színésznő néha-néha az Instagramon színházi munkái mellett olyan képeket is közzé tesz, amelyek a hétköznapok pillanatait örökítik meg. A 48 éves színésznő-énekesnő no makeup, no filter hashtaggel ellátott képeit imádják a követői.

Minden helyzetben feltalálja magát

A koronavírus-járvány miatt leálltak a színházi munkák, fellépések, így Réka kénytelen volt váltani: leporolta húsz évvel ezelőtt szerzett ingatlanértékesítő bizonyítványát és az ingatlanpiacon kezdett dolgozni.

Koós Réka akkor és most

Koós Rékán a koronavírus sem fogott ki (Fotó: Olajos Piroska/smagpix)

Emellett elindította saját divatmárkáját, a Kunki Designt. „Az ötlet abból indult, hogy imádok kötni, horgolni, a lányomnak is készítettem kis pulóvert, táskákat, mellényt, sapkát, amit csak lehet. A saját divatmárka és az üzleti terv is régen készen volt, de miután apukám meghalt, rengeteg minden szakadt rám” – mondta Réka.

Koós Réka és édesapja, János kapcsolata híresen jó és szoros volt. Amikor elhunyt az táncdalénekes, mindenki megdöbbent, a családja pedig egyenesen összetört.

„A kórterem ajtajából még integetett, mondtam neki, holnap jövök. Nem volt holnap. Megállt a szíve, és vége… Soha nem beszéltünk a halálról, hogyan legyen a temetése, és hogyan legyen utána. Nem tudom, mi a jobb: ha az embernek van ideje felkészülni, hogy a szülei elmennek, vagy az, ha hirtelen jön a vég. Mindkettő borzalmas” – mesélte korábban a Best magazinnak Koós Réka, akinek szerelme, Bálint sokat segít és segített, hogy túlélje a nehéz időszakot. 

Koós Réka akkor és most

Réka és párja, Bálint! (Fotó: Olajos Piroska/smagpix)

Az interjúból az is kiderült, hogy párjának, Bálintnak is van egy lánya, és jól kijönnek Rékával.

(Nyitókép: Schumy Csaba/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top