nlc.hu
Sztárok

Berki Mazsi fájdalma

Nagyon félti Berki Krisztián édesanyja Berki Mazsit, aki nyugtatókon él

Berki Mazsi nem bírja feldolgozni férje elvesztését.

A Borsnak Berki édesanyja beszélt arról, miért aggódik annyira fia szerelméért. Bár Mazsi egy időre szülővárosába, Kecskemétre költözött kislányával, anyósával azonban telefonon tartják a kapcsolatot. 

„A napokban beszéltem Mazsival. Úgy tudom, képes ellátni a picit, de azt hozzá kell tennem, hogy az anyukája nagyon sokat segít  neki a kislány körüli teendőkben. Arra kértem, hogy ha úgy érzi, szüksége van rám, akkor telefonáljon és azonnal megyek.  Ő is nagyon odavan. Azt mondta, hogy már szakember segítséget is kérte és stresszoldókat szed, mert nem tudja mással csillapítani a fájdalmát” – mondta Berki Krisztián édesanyja, aki hozzátette, a temetéssel kapcsolatban még nem született döntés.

Berki Krisztián

Fotó: TV2

„A részleteket illetően még ő sem foglalt állást, de teljes mértékben elfogadom majd a döntését. Én sem foglalkozok most ezzel, bennem most csak a fájdalom van, mert tudom, hogy a gyerekemet soha többet nem fogom látni az életemben. Ez így nincs rendjén. Mindig felteszem a kérdést, hogy miért ő és miért nem én? Neki kellett volna engem eltemetni és nem fordítva…”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top