nlc.hu
Sztárok

Alföldi úgy érzi, cserepadra került szakmájában

Alföldi Róbert úgy érzi, cserepadra került a szakmájában

Alföldi Róbert aggódik a jövője miatt.

Több mint harminc éve van a pályán Alföldi Róbert, aki színészként és rendezőként komoly sikereket ért el. A rendező mégis úgy érzi, hogy az utóbbi időben „cserepadra” került a szakmájában. A DTK: Elviszlek magammal című műsor új epizódjában, Alföldi hosszan beszélt arról D. Tóth Krisztának, hogy életében először amiatt aggódik, hogy vajon lesz-e később munkája.

Alföldi Róbert cserepadra került

Fotó: Sajtóklub

„Az elmúlt öt évről az jut eszembe, hogyan marginalizálódtam vagy hogy kicsúsztam a pálya szélére. Úgy érzem, hogy légüres térbe kerültem… Elkövettem mindent azért, hogy ez így legyen. Egyrészt folyamatosan pofáztam, beszóltam a szakmámnak, ezért nem is csodálkozom azon annyira, hogy nem tartozom sehova. Régebben ez nem is volt probléma, de ahogy idősödöm, kezd kialakulni egy igény, hogy jó lenne tartozni valahová. Nagyon zavar, hogy azon agyalok, vajon lesz-e munkám. Ezzel soha nem kellett foglalkoznom, most mégis foglalkozom vele” – mondta Alföldi Róbert.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top