nlc.hu
Sztárok

Szétköltözött Kautzky Armand és felesége

22 év után véget ért Kautzky Armand házassága

Először és utoljára beszélt az okokról az 57 éves színész.

A Jászai Mari-díjas színész és felesége már hónapok óta külön utakon folytatják az életüket. Kautzky Armand és Szemők Adrienn házassága válságba került – írja a legfrissebb Story magazin. Az 57 éves színművész, szinkronszínész – aki hazánk egyik legfoglalkoztatottabb és legnépszerűbb magyar hangja – és felesége 22 év házasság és két közös gyermek után döntöttek úgy, hogy megpróbálják külön folytatni az életüket. A házaspár sokáig még a legközelebbi barátainak sem beszélt a magánéleti válságukról.

Kautzky Armand

Kautzky Armandék egyelőre nem adták be a válási papírokat (Fotó:MTVA / Zih Zsolt)

„Hónapok óta külön élünk a feleségemmel. (…) Közösen döntöttünk arról, hogy picit lazábbra vesszük a házassági kötelékeket. Huszonkét év együttlét után mindkettőnknek szüksége van a szabadságra, az önállóságra, hisz a gyerekek is felnőttek már, élik a saját életüket, ennek joga pedig talán minket is megillet a feleségemmel, független attól, hogy hány évesek vagyunk, és mióta vagyunk együtt” – nyilatkozta a sztármagazinnak Kautzky Armand.

A válási papírokat egyelőre nem adták be, és a solymári, családi háztól sem szeretnének megválni.

„Én maradtam a solymári házban, a gyerekek pedig hol itt, hol Adrinál vannak. Persze már ők is nagyok: Armand 20 éves, Lucia pedig 18, úgyhogy hamarosan mindketten kirepülnek a fészekből. A kislányom már egyébként is félig-meddig a barátjával él, a fiam pedig jó ideje kacérkodik a gondolattal, hogy kollégiumba megy. Mindannyiunk számára ez egy átmeneti időszak, nem tudjuk, mit hoz a jövő” –tette hozzá a színész.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Még több szakítás a hazai sztárvilágból:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top