nlc.hu
Sztárok

Johnny Depp és Kate Moss kapcsolata

Emlékszel még rá? Ilyen volt, eddig tartott Johnny Depp és Kate Moss kapcsolata

Négy évig alkottak egy párt.

Hetek óta zajlik a Johnny Depp kontra Amber Heard becsületsértési per, ahol Kate Moss neve is felmerült, annak apropóján, hogy a volt feleség, Amber egy, a modellről szóló pletykával próbált hatni az esküdtszékre. 

Négy évig alkotott egy párt Johnny Depp és Kate Moss

Johnny Depp és Kate Moss 1994 és 1998 között alkottak egy párt, kapcsolatuk hullámvölgyekkel volt tele.  Egy 1999-es interjúban, egy évvel szakításuk után, Depp vállalta a felelősséget megromlott kapcsolatukért.

Johnny Depp és Kate Moss

Johnny Depp és Kate Moss 1995-ben. (Fotó: Getty Images/Rose Hartman)

,,Annyira hülye voltam, mert rengeteget tettünk a kapcsolatunkért. Nekem kell vállalnom a felelősséget a történtekért. Nehéz eset voltam és hagytam, hogy a munkám akadályozzon és nem adtam meg neki azt a figyelmet, amit érdemelt volna” – mondta Depp, melyben még arra is kitért, hogy a munkáját nem lett volna szabad hazavinnie magával.

Korábban azt pletykálták, hogy egy jamaicai nyaralás alkalmával a színész lelökte a modellt a lépcsőn, aki megsérült és orvost kellett hívni. Amber Heard ezt a pletykát használta ki, amikor azt mondta, hogy csak azért ütötte meg volt férjét, mert az a lépcsőnél álló nővére felé futott és egyből beugrott neki ez az eset.

Johnny Depp és Kate Moss

(Fotó: Smeal/Ron Galella Getty Images)

Kate Moss sosem beszél magánéletéről, éppen ezért is volt értékes a tanúvallomása. A modell Angliából jelentkezett be, ahol elmondta, hogy Depp sosem lökte le a lépcsőn, ő csúszott el, mert heves esőzések voltak és vizes volt padló. https://nlc.hu/sztarok/20220526/kate-moss-johnny-depp-tanuskodas/

(Nyitókép: Getty Images /Barry King)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top