nlc.hu
Sztárok

Berki Krisztián dílere

Bűnügyi felügyeletben marad Berki Krisztián feltételezett dílere

Továbbra is tagadja a vádakat K. István.

Múlt héten eltemették Berki Krisztiánt. Az egykori Fradi-vezér halálának helyszínén kábítószergyanús anyagot találtak, így amiatt is nyomozás indult. Nem sokkal később elfogták Berki feltételezett dílerét, aki a mai napig tagadja, hogy drogot adott el a celebnek.

Berki Krisztián

Fotó: Smagpictures

Az elfogása után pár nappal elengedték, ám azóta is bűnügyi őrizetben van. A 24.hu azt írja, a törvényszék helybenhagyta az elsőfokú végzést, ami azt jelenti, hogy K. Istvánnak nyomkövetőt kell viselnie és továbbra sem hagyhatja el Budapest és Pest megye közigazgatási területét. Az ügyészség letartóztatásért fellebbezett, K. István és védője pedig azt kérte, hogy ülésen döntsenek majd a kényszerintézkedés kérdésében másodfokon. Ez ma délelőtt megtörtént, Berki feltételezett dílere másodfokon is bűnügyi felügyeletben marad.

A férfi továbbra tagadta a bűncselekmény elkövetését a korábbi kihallgatása során. Azt elismerte, hogy drogfogyasztó és ismerte Berkit, de azt állította, hogy soha nem adott el neki drogot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top