nlc.hu
Sztárok

Megrendítő sorokkal búcsúzik VV Krisztián barátnője

„Minden alkalommal, amikor csókolóztunk, úgy éreztem, helyes” – végig szerelmes volt VV Krisztián barátnője

Megrendítő sorokat és egy utolsó fotót is megosztott Kerstin.

Egykori kedvese, Kerstin négy nappal a tragédia előtt látta utoljára Bata Krisztiánt, de ő sem tudja pontosan, mi vezethetett az egykori valóságshow-szereplő halálához. A lány megrendülve nyilatkozott közösségi oldalán, és egy kedvenc fotóját is megosztotta VV Krisztiánról – írja a Blikk. „Olyan jól éreztük magunkat együtt pár napja, megadtad nekem azt a szeretetet, amire mindig is szükségem volt, és én is neked adtam a szeretetemet – írja. Nagyon boldogok voltunk együtt csak élveztük a pillanatokat, csak ölelkeztünk és éreztük egymás közelségét. Mindig mondtam, hogy kérlek, beszélj hozzám… Én is nagyon dühös voltam mert egyedül hagytál, és nem kerestél meg, és én is rosszat tettem veled… Mert olvastam ezt a bejegyzést ettől a nőtől… Féltékeny lettem rá, mert te voltál a mindenem.”

Az a bizonyos bejegyzés pár napja jelent meg Krisztián közösségi oldalán, szerzője azóta eltávolította. A dühös poszt szerint Krisztián veszélyes a nőkre, ezt pedig „pár csoportban” megosztotta róla, és feljelentést is tett a rendőrségen.

„Pénteken láttuk egymást utoljára” – folytatja Kerstin.

Itthon voltál velem. És még mindig szeretlek. Minden alkalommal, amikor csókolóztunk, úgy éreztem, helyes. Ugyanazt mondtad, nem érzem jól magam… Minden pillanatban rád gondoltam, nem számít, hol voltam…

Mint arról beszámoltunk, 29 éves korában hunyt el Bata Krisztián. A fiatalember Ausztriában, egy Graz melletti kisvárosban kezdett új életet, ami végül idő előtt ott is ért véget. Bár halálának a körülményeit még vizsgálják, a Fókusz úgy tudja, VV Krisztián saját kezével vetett véget az életének. A barátok, ismerősök szerint depresszió állhatott a háttérben, amelyet felerősített egy nemrég történt szakítás, illetve édesapja halála. Ő szintén önkezével vetett véget az életének.

Van segítség!

Ha te, vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top