nlc.hu
Sztárok

Titokban eltemették VV Krisztiánt

Titokban eltemették VV Krisztiánt

Szülővárosában temették el Bata Krisztiánt.

29 éves korában, két héttel ezelőtt elhunyt a Való Világ 6. szériájának egyik játékosa, Bata Krisztián. A fiatalember Ausztriában kezdett új életet, ami végül idő előtt ott is ért véget. Bár halálának körülményeit még vizsgálják, a Fókusz megtudta, VV Krisztián saját kezével vetett véget az életének. A fiatal férfit a minap helyezték végső nyugalomra Hajdúnánáson – írja a Blikk.

VV Krisztián

Fotó: RTL

„Gyakorlatilag csak a család tudott a temetésről, Edit sem szerette volna, ha sokan jelen vannak. Szűk családi körben akart elbúcsúzni Krisztiántól, és mindenképpen azt szerette volna, ha Hajdúnánáson van Krisztián végső nyughelye, ahol született és ahol ő is él. Koporsós temetés volt, Edit teljesen összetört, de ez így van, amióta megtudta, hogy Krisztián nincs többé. Nagyon szerette a fiát” – mondta egy közeli ismerős a lapnak.

„Itt, Hajdúnánáson temettük el a fiamat. Nem tudok most még sem róla, sem a fájdalmamról beszélni” – zárta rövidre a temetés után Edit asszony.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top