nlc.hu
Sztárok

Vokság Virág 13 évvel ezelőtt

13 évvel ezelőtti fotót mutatunk Voksán Virágról

Mutatjuk, hogy festett huszonévesen a most 38 éves, kétgyermekes szexi anyuka, Voksán Virág.

Voksán Virág a 2006-os Playmate versenyen tűnt fel, ahol a közönség megválasztotta első helyezettnek. Egy évre rá 1. helyezést ért el a Miss Hawaiian Tropic hazai döntőjében. 2008-ban ő is ott volt Hugh Hefner 82. születésnapi partiján.

Voksán Virág akkor és most

Voksán Virág 2009-ben. (Fotó: Réti Borbála/solwee)

A most 38 éves szexi, egykori playmate és lemezlovas kétgyermekes anyuka, aki régóta alkot egy párt kedvesével, Lászlóval. Két gyermekük született, de a nyilvánosság előtt a DJ még nem mutatta meg párját.

Vokán Virág akkor és most

Virág rengeteget változott az évek alatt! (Fotó: Sajtóklub)

„Nagyon sokszor kértek már föl minket közös fotózásra, egyetlenegy alkalommal tettünk kivételt. Sajnos rengeteg támadás ért engem, biztosan azért nem mutatom meg Lacit, mert nagyon öreg, csúnya, vagy olyan vád is ért, hogy nem is létezik. A párom soha nem akart szerepelni, hiszen neki civil foglalkozása van, és nem is szereti ezt a világot” – mondta korábban a Borsnak Virág.

Vokán Virág akkor és most

Virág szerepelt a Konyhafőnök című műsorban is. (Fotó: Sajtóklub)

Voksán Virágról sokan el sem tudták képzelni, hogy egyszer gyereke lesz. A DJ az RTL Klub Reggeli vendége volt, ahol elmesélte, hogy igazi nagy családot irányít, ugyanis a 2 és a 3 és fél éves gyerekeik mellett, még van 5 kutyájuk is. Természetesen a DJ arról is beszélt, nagyon nem egyszerű így az élete, főleg, hogy a gyerekek ilyen közel jöttek egymáshoz. 

(Nyitókép: Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top