nlc.hu
Sztárok

Szabó Zsófi és Shane Tusup rejtélyes üzengetése

Megtört a jég és békülnek Szabó Zsófiék? Sokat sejtető üzenetet posztolt a műsorvezető

Csak nem a volt szerelmének üzent Szabó Zsófi?

A Shane Tusuppal nemrég szakító Szabó Zsófi sejtelmes posztot tett közzé a közösségi oldalán, a bejegyzésre az amerikai tréner is reagált – szúrta ki a Blikk. Ezek a békülés első jelei lennének? – teszi fel a költői kérdést a bulvárlap.

Shane Tusup és Szabó Zsófi

Vajon megbocsát Tusupnak Szabó Zsófi? – Kép: nlc-montázs, Fotók forrása: (b): MTI/Kovács Tamás // (j): Sajtóklub

A műsorvezető egy borbárból posztolt, a képhez (amit ITT láthatsz) pedig csupán ennyit írt angolul: #itsuptoyou, ami magyarul annyit jelent: rajtad áll.

Szabó Zsófi fotójára Tusup is reagált, még pedig egy lájkkal, akárcsak a kapcsolatuk elején. Az amerikai edző már akkor is szinte megszállottan figyelte a műsorvezető profilját és folyamatosan lájkolta a posztjait.

A szemfüles netezők pedig még azt is kiszúrták, hogy Szabó Zsófi az amerikai tréner nevét rejtette el a hashtagben. (Tusup neve ugyanis megtalálható az itsuptoyou-ban.)

Shane Tusup állítólag virágokkal és ajándékokkal is elhalmozza Szabó Zsófit, jelezve, hogy szeretné, ha megbocsátana neki és kibékülnének.

Olvass még Szabó Zsófi és Shane Tusup kapcsolatáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top