nlc.hu
Sztárok

Otthagyta a képernyőt Holló Márta

46 évesen új életet kezdett Holló Márta

Búcsút intett a képernyőnek a műsorvezető. Elárulta, hogyan érintette a váltás a családi életét.

Két hónapja már, hogy Holló Márta maga mögött hagyta nemcsak az ATV-t, hanem magát a televíziózást is, hogy a Magyar Telekom kommunikációs igazgatójaként bizonyíthasson. Nem volt gyors, egyszerű döntés a váltás. Hosszú évek óta dolgozott tanácsadóként a vállalati szektorban, de kellett az a cég, csapat, amelyhez örömmel csatlakozhat – írja a legfrissebb BEST magazin.

Holló Márta

Új területen szeretne bizonyítani Holló Márta – Forrás: TV2 / Fem3 Café – videó

Szenvedélyesen szerettem televíziózni, 25 évem van benne, de mellette mindig is tanultam vagy csináltam valami mást is. (…) A váltás lehetősége jókor érkezett” – mesélte Holló Márta, akinek az életkora is nagy szerepet játszott a váltásban, tévésként ugyanis többször is feltette magának a kérdést: hány éve van még a képernyőn? 

Egy műsorvezetőnél kényes kérdés, hogy meg lehet-e szépen öregedni ebben a szakmában. Kétségtelen, van rá jó példa is. És 5, esetleg 10 jó évet még magam is láttam benne, de egyre többet motoszkált a fejemben, hogy vajon 15 év múlva is elfogad-e majd a néző, és boldoggá tesz-e a napi feladat. Azt éreztem, most még van erő, nyitottság bennem a váltásra

– vallotta be a műsorvezető, akit a gyerekei féltettek leginkább.

„A gyerekeim firtatták a legtöbbet, hogy jól meggondoltam-e, hogy otthagyom a tévét. Féltettek, hogy az új munkámat elég izgalmasnak találom-e majd a televíziózás után. (…) De aztán elmagyaráztam nekik, hogy mivel ez egy merőben új kihívás az életemben, új terepen kell bizonyítanom, higgyék el, pezsgő időszak vár rám” – árulta el Holló Márta.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST - címlap

Még több sztárhír az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top