nlc.hu
Sztárok

Britney Spears megházasodott

Férjhez ment Britney Spears

Hét hónappal azután, hogy megszüntették az énekesnő gondnokságát, férjhez ment.

Úgy tűnik, Britney Spears jól van. Hét hónappal azután, hogy megszüntették az énekesnő gondnokságát, hozzáment barátjához,  Sam Asgharihoz. 

Britnyes Spears és Sam Asghari megcsókolják egymást.

Britnyes Spears és Sam Asghari öszeházasodott (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images)

A pár csütörtökön, Los Angelesben kelt egybe.

A felügyelet megszüntetése óta láthatóan nagyot változott az élete: tavaly a bírósági meghallgatásán elmondta, hogy a gondnokság alatt többek között nem házasodhatott és azt sem engedték neki, hogy gyereket vállaljon. De saját bankkártyája, és slusszkulcsa sem lehetett, a megannyi apró, de fontos dolog mellett, amiben korlátozták.

Idén áprilisban jelentette be, hogy terhes és harmadik gyerekét várja, azonban egy hónappal később elvetélt. Instagram-posztjában azt írta, hogy „ez minden szülőnek egy megrázó időszak” és talán várniuk kellett volna a terhesség bejelentésével, de annyira izgatottak voltak, hogy nem tudták magukban tartani a jó hírt.

Nem először házasodik

Sam Asghary Britney Spears harmadik férje: az énekesnő korábban Jason Alexanderrel, de Kevin Federline-nal is házasságot kötött és két gyerekük született.

 A BBC azt írja, hogy a csütörtöki esküvő előtt az énekesnő első volt férje, Jason Alexander, akivel mindössze 55 óráig voltak házasok, megpróbált bejutni Spears otthonába, ezt pedig online élőben közvetítette. A férfit végül elfogták, mert elfogatóparancs volt érvényben ellene egy másik bűncselekmény miatt. A hogy az még nem derült ki, hogy most vádat emelnek-e ellene birtokháborítás miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top