nlc.hu
Sztárok
Szabó András Csutinak továbbra is a gyermekei az elsők

„Nekem továbbra is a gyerekeim az elsők” – egyelőre nem költözik össze a barátnőjével Csuti

Összeköltözés nélkül is sok időt töltenek együtt.

Szabó András Csuti és Kulcsár Edina év elején jelentették be, hogy elválnak. Miután Edinára hamar rátalált a szerelem, Csuti sem titkolta sokáig, hogy új barátnője van. Ginát nem csak a nyilvánosságnak, de a családnak is bemutatta már, ám a kapcsolatukban semmit sem kapkodnak el. 

szabó andrás csuti

Szabó András Csuti (Fotó: Instagram)

A Story magazinnak adott interjújában a celeb elmondta, még nem tervezik az összeköltözést, de sok mindenben passzolnak. „Egyelőre nem költöztünk össze, de gyakran alszom Reginánál. Mindkettőnknek fontos, hogy együtt legyünk, már csak emiatt is jók ezek az utak, mert ilyenkor csak egymásra figyelünk” – mondta Csuti, aki nem olyan régen egy olaszországi kirándulásra vitte kedvesét. Arról is beszélt, hogy Ginát már bemutatta a szüleinek, valamint a gyerekeinek is, és eddig mindenkivel megtalálta a közös hangot. 

„Apaként, szeretném hangsúlyozni, nekem továbbra is a gyerekeim az elsők. Csak akkor utazom el, amikor az édesanyjukkal vannak, és azonnal jönnék haza, ha szükség lenne rám. Hál’ isten, ­Edinával minden gond nélkül meg tudjuk beszélni a Ninával és Medivel kapcsolatos dolgokat” – tette hozzá Csuti. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top