nlc.hu
Sztárok

Johnny Depp újabb bírósági pere

Johnny Depp ezúttal testi sértés vádjával áll bíróság elé

Pár hét szünet, aztán ismét visszaül a tárgyalóterembe.

Két hónap után két héttel ezelőtt véget ért a Johnny Depp kontra Amber Heard per, amelyből a színész jött ki jobban: a bíróság 15 millió dollárt ítélt meg neki, ám nemrég a színésznő ügyvédje azt nyilatkozta, hogy ügyfele nem tudja kifizetni ezt az összeget. Azt pletykálják, hogy Deppet nem is érdekli a pénz, csupán az igazságát akarta bebizonyítani.

Johnny Depp

Fotó: Getty Images

Nem sokáig pihenhet azonban, hiszen ismét beperelték, ezúttal testi sértés vádjával, így jövő hónapban ismét bíróság elé áll – írja az etonline.com. A július 25-én kezdődő perben a felperes Gregory Brooks, aki azt állítja, hogy 2018-ban bántalmazta őt a színész egy közös munkájuk során, a Hazugságok Városa című film forgatásán. Állítása szerint azon vesztek össze, hogy Brooks szólt Deppnek, hogy kifut a forgatási időből, ami nem tetszett a világsztárnak. A benyújtott dokumentumok szerint kétszer bordán ütötte, valamint verbális támadásokkal „érzelmi szorongást” okozott neki. Ezen felül állítólag százezer dollárt ajánlott neki, ha arcon ütheti. 

Brooks azt mondja, fizikai és lelki sérülést szenvedett el, valamint arra is kitért, hogy a forgatáson a színész bűzlött az alkoholtól. Depp azt mondja, hogy önvédelemből cselekedett, mert egykori munkatársa provokálta.

(24.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top