nlc.hu
Sztárok

Camille Vasquez és Johnny Depp kapcsolata

Szerelem vagy taktika Johnny Depp és ügyvédje, Camille Vasquez kapcsolata?

A pletykák szerint Johnny Depp összejött a rágalmazási perben őt védő jogi csapat egyik tagjával, Camille Vasquezzel. Könnyen elképzelhető azonban, hogy a védő és védence közti romantikus gesztusok a taktika részét képezik.

Johnny Depp és Amber Heard rágalmazási pere kapcsán a reflektorfénybe került a színész védője, Camille Vasquez. Az ügyvédnő és a színész sokatmondó összenézéseiből, mosolyaiból, belsőségesnek tűnő érintéseiből, öleléseiből sokan már arra következtetnek, hogy a sztár és védője immár egy párt alkotnak. Bár ez egyelőre pletyka, az azonban tény, hogy ügyvédnő személye foglalkoztatja a nyilvánosságot, igen beszédes, hogy ha például a TikTokon rákeresünk a #camillevasquez hashtagre, közel 1,5 milliárd (!) találatot kapunk. De ki is ő valójában? Összeszedtük, ami tudható róla és utánanéztünk annak is, lehet-e alapja a róla és Johnny Deppról szóló pletykáknak.

Camille Vasquez

Camille Vasquez (Fotó: Profimedia)

A kolumbiai és kubai gyökerekkel rendelkező Camille Vasquez 1984-ben született Los Angelesben. 2006-ban a Dél-Kaliforniai Egyetemen művészetből, kommunikációból és politikatudományból szerzett diplomát, majd a Délnyugati Egyetem jogi karán tanult tovább, ahol 2010-ben végzett. A Manatt, Phelps & Phillips ügyvédi irodánál kezdte a pályáját, majd négy évvel ezelőtt csatlakozott a Brown Rudnick nemzetközi ügyvédi irodához, ahol a mai napig is praktizál. Így került be a színészt a rágalmazási perben képviselő kilenctagú jogi csapatba. Elsődleges feladata a tanúkihallgatás és főképp az Amber Hearddel folytatott sziporkázó pengeváltásaival hívta fel magára a figyelmet.

Az ügyvédnő az iroda oldalán olvasható profilja szerint rágalmazási perekre, azon belül is a felperesi oldal képviseletére specializálódott, ezenfelül tapasztalattal rendelkezik a szerződéses viták, üzleti jellegű jogsértések és a munkavállalással kapcsolatos követelések peres ügyeiben. Tavaly a Best Lawyers című szaklap Amerikai leginkább figyelemre méltó ügyvédei közé választotta.

Johnny Depp és Camille Vasquez a tárgyaláson

Johnny Depp és Camille Vasquez a tárgyaláson (Fotó: Profimedia)

Vasquez nem rendelkezik saját, nyilvános közösségi médiás profillal, a Facebook-profilja is privát. A magánéletét szigorúan óvja a nyilvánosságtól, így nem lehet biztosan tudni, van-e párkapcsolata, esetleg vőlegénye vagy férje. Amikor a felröppent pletykák kapcsán az újságírók arról kérdezték, igaz-e, hogy összejött Johnny Depp-pel, csupán sejtelmesen mosolygott. A Us Weekly magazinnak megszólaló, állítólagosan az ügyvédnőhöz közel álló forrás azonban úgy nyilatkozott: „Ez teljes mértékben kitaláció. Camille-nak van barátja.” Ez utóbbi információt támasztják alá a TMZ értesülései is, miszerint Camille több hónapja komoly párkapcsolatban él egy brit férfival, aki az ingatlanszektorban tevékenykedik.

A sokak által félreértett ölelés (Fotó: Profimedia)

A sokak által félreértett ölelés (Fotó: Profimedia)

A Daily Mail által megkérdezett testbeszéd-szakértő, Judi James szerint a Johnny Depp és Camille Vasquez közt folyó nonverbális kommunikáció nagyon is tudatos taktika: a romantikus gesztusok segítenek a színészt szimpatikusabbnak feltüntetni. 

„Amikor valaki megpróbálja tisztázni a nevét a bíróságon, a jogi csapatának viselkedése és a velük való kapcsolattartás nagyon erős nonverbális üzeneteket küld az esküdtszéknek, és ilyen méretű esetben a világ többi részének” – fejtegette a szakember. Depp és Vasquez ezzel a taktikával azt az üzenetet küldik a színész támogatóinak, hogy ha ez az okos, gyönyörű nő úgy gondolja, hogy a sztár ártatlan, akkor talán így is van.

James megjegyezte azt is, Vasquez láthatólag élvezi a hirtelen jött népszerűség minden pillanatát, különösen, ha a kamerák előtt szerepelhet. „Úgy hagyja el a bíróságot, mint amikor egy Kardashian kijön egy éjszakai klubból” – tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top