nlc.hu
Sztárok

Nem dolgozta fel a válást Széphalmi Juliska

Széphalmi Juliska még mindig nem dolgozta fel a válást: „Egyszer szeretnék boldogan élni egy családban”

Testileg és lelkileg is regenerálódnia kellett.

Széphalmi Juliska és exférje, Sánta László már két éve különváltak. Bár a táncosnő azóta összejött és szakított is Nagy Balázzsal, most mégis arról beszélt, hogy úgy érzi, nem tette túl magát a válásán és exférjén. 

Széphalmi Juliska

Széphalmi Juliska a Reggeliben

Juliska keresztszalag-szakadás miatt több hónapig otthon volt a kisfiával, Lacikával. Arról, hogy miként telt ez az időszak, és hogy áll a szerelmi élete, az RTL Klub Reggeliben mesélt. 

Vannak azért olyan példák, hogy valaki elválik, aztán rögtön van új párja, aki megkéri a kezét és jön a gyerek. Vannak ilyen esetek, mi is gondoltunk mindenre, de nagyon nehéz. Hosszú ez a gyászfolyamat. Úgy látom, hogy nekem hosszabb, mint az átlagnak. Nehéz volt elfogadni, hogy ez mennyire hosszú ideig tart, hogy mennyit szenvedek. Igen, ennyire hosszú és én még mindig ebben a gyászban benne vagyok. Szerintem ez normális. Van már elképzelésem, és majd egyszer szeretnék boldogan élni egy családban, de egyáltalán nem látok még ilyesmit. Először nekem kell meggyógyulnom” – mondta a táncos. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top