nlc.hu
Sztárok

Nagy Réka és Polgár Kriszta a Miss Balaton csapatában

Nagy Réka és Polgár Kriszta is csatlakozik a Miss Balaton csapatához

A Miss Balaton mentorai és a casting zsűri tagjai köszöntötték az idei verseny népes jelentkezőtáborából kiválasztott 72 lányt Balatonfüreden.

Több százan jelentkeztek az idei Miss Balatonra, közülük 72 lánynak volt lehetősége június 14-én, az első casting napon élőben is bemutatkozni. A zsűriben Epres Panni mellett Iszak Eszter, Gelencsér Tímea és Seres Attila koreográfus is helyet foglalt. A tét nem kicsi: a győztes egy csodaszép autóval és egy médiamenedzsment szerződéssel lesz gazdagabb. Sőt, ősszel egészen Mexikóig, Tulumba repülhet a verseny 2023-as naptárjának fotózására, ahol a Miss Balaton-család korábbi felfedezettjei körében fejlődhet tovább szakmailag.

Fotó: Miss Balaton

Fotó: Miss Balaton

A lányokat megérkezésük után a verseny koordinátora, Lipcsei Betta köszöntötte, majd a mentorok vették őket szárnyaik alá, segítettek a fotózások alatt, és velük kezdhették el megtanulni, hogyan kell vonulni a színpadon. Horváth Cintia, Szabó Dóri és Magony Szilvi mellett Nagy Réka, Polgár Kriszta és Sándor Orsi is csatlakozott a mentorcsapathoz.

„Nagyon jó élményekkel zárom a napot, egy nyitott és érdeklődő csapatot kaptam. Én azt hangsúlyoztam végig, hogy legyenek kedvesek, segítsék egymást, merjenek egymástól is kérdezni, hiszen óriási segítség lehet egy-egy bátorító szó. Jó látni, hogy nincs bennük irigység, rosszindulat” – mesélte az első találkozás kapcsán Nagy Réka.

Megnézem
Összes kép (4)

Szabó Dórit is meglepte a lányok nyitottsága. „Egy picit sem éreztem azt, ami erre a generációra mostanában jellemző. Alázatot láttam bennük, és amellett, hogy csinosak, azt láttam, hogy tanulni szeretnének” – mondta el Dóri.

A Miss Balaton második casting napján, júliusban az első körből kiválasztott 24 lánynak lesz lehetősége újra bizonyítani, és egy lépéssel közelebb kerülni az áhított koronához.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top