nlc.hu
Sztárok

Berki Mazsi interjú

40 nappal férje, Berki Krisztián halála után interjút adott Berki Mazsi

Berki Krisztián halála után több mint egy hónapnak kellett eltelnie ahhoz, hogy Berki Mazsi beszélni tudjon mérhetetlen fájdalmáról.

Berki Mazsi a Borsnak adott interjút először férje, Berki Krisztián elvesztése óta.

“Igaz, hogy voltak hangos vitáink, ettől függetlenül igaz szerelem volt a miénk. Minden konfliktus ellenére tudtuk, hogy mennyire szeretjük egymást. Sajnos akkor halt meg, amikor rendezni tudtuk a kapcsolatunkat, órákon keresztül beszéltünk a tragédia előtti éjszakán. Szerdán kért még egy utolsó esélyt, hogy bizonyítson nekem. Én voltam az utolsó hívása és sms-e a telefonjában” – mondta Berki Mazsi, akiben közös kislányuk tartja a lelket. A fiatal anyuka igyekszik a jövőbe tekinteni, tervezni.

“Nálam a gyes kimaradt, nekem mindent meg kell tennem, hogy Emma semmiben se szenvedjen hiányt. Egyedüli anyaként családfenntartó lettem. Innen is megígérhetem a kislányom édesapjának, hogy mindent meg fogok tenni, hogy egy teljes értékű életet éljen a gyermekünk” – mondta Mazsi, aki nem tudta elindítani közös vállalkozását Mattesz Csillával. Egy véletlennek köszönhetően megtudta, leendő üzlettársa visszalépett, és mással valósítja meg azt a tervet, amit közösen megálmodtak.

Berki Mazsi interjú

Fotó: Birton Szabolcs/solwee

“Ez egy újabb döfés volt számomra. Csilla nénit egy éve ismerem, és elhamarkodott volt a kijelentésem, hogy a barátunk. A szakmai tudásáért tisztelem, és hálás vagyok, amiért a kislányommal foglalkozott. Üzletileg tisztességtelen volt velem, emberségből nálam megbukott” – mondta Mazsi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top