nlc.hu
Sztárok

Szilágyi Liliána új arcát mutatta meg

„Ez még nekem is nagyon új” – Szilágyi Liliána teljesen más arcát mutatja

Hálás a követőinek, amiért elfogadják az új énjét.

Szilágyi Liliána lelkileg megterhelő időszakon van túl. Tavaly év végén megnyílt az ország előtt: elmondta, édesapja fizikailag, mentálisan, és szexuálisan is bántalmazta őt

Szilágyi Liliána

Szilágyi Liliána (Fotó: Instagram)

Ezt követően oda-vissza ment az üzengetés a médián keresztül apja, testvére és közte. Pár hete békítő tárgyaláson vett részt a két fél, melynek nem lett eredménye, az úszó mégis megkönnyebbült utána. Az elmúlt fél évben valóban több volt az érzelmes poszt Liliána Instagram-oldalán, mint úszós, és ő ezt egy cseppet sem bánja. 

„Bizonyára feltűnt Nektek, hogy elkezdtem egy kicsit más megközelítésben megjelenni a médiafelületeimen. Tudom, furcsa lehet, hiszen megszoktátok az évek során tőlem a sportolói énemet. Én magam is viszonylag kényelmesen mozogtam ebben a szerepben, hiszen a fürdőruhás képek és a »mindig pozitív vagyok« meg a »hajrá, menjünk előre, sosem törünk meg” az vonzza az embereket. Jelenleg viszont olyan dolgokat posztolok amiket élvezek és szívből jönnek. Szeretek néha furán kinézni, szeretem a divatot és szeretem az őszinte, megfogott pillanatokat. Szeretem, hogy a képeken egyre inkább magamat látom vissza. Szeretem, hogy akit a kamera előtt megtestesíthetek, az sokkal otthonosabb, mint eddig bármi/bárki más. Szeretek kreatív lenni és gondolkozni, hogy mi legyen a következő, amivel kifejezhetek egy bennem megfogalmazódó érzést vagy gondolatot” – írta legutóbbi bejegyzésében Liliána. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top