nlc.hu
Sztárok

Mestercukrász: Liptai Claudia pikáns megjegyzése egy tortára

Sikamlós kijelentést tett Liptai Claudia a Mestercukrászban

Isti hot dogos formatortájának láttán pikáns megjegyzés hagyta el a műsorvezető száját.

A Mestercukrász 2. évadának második adásában újabb 8 versenyző mutatkozott be, többek között a pincérként dolgozó Isti, aki egy formabontó tortát vitt a zsűri elé. A desszertben félreérthető elem is megbújt, Liptai Claudia legnagyobb örömére.

Liptai Claudia

Liptai Claudia figyelmét a hot dogos formatortából különösen a fondantból készült kolbász keltette fel (Fotó: Sajtóklub)

A műsorvezető azonnal rá is repült a kolbásznak álcázott desszertre és tett egy sikamlós kijelentést: „Tudom, hogy nem szabad fogdosni más kolbászát…”. 

„Ha megengedik, akkor lehet” – fűzte hozzá a zsűritársa, Enzsöl Balázs. A cukrászséf egyébként értékelhetetlennek ítélte a versenyző tortáját. „Egy dolgot tudok értékelni: azt, hogy odaadással dolgoztál, nem adtad fel. Viszont, amit kihoztál ide, az értékelhetetlen” – mondta Istinek.

Isti amúgy bajba került sütés közben, mert kicsit megégette a zöldre színezett pisztáciás piskótáját. Mivel úgy ítélte meg, hogy nem lesz ideje újrakezdeni, végül a séfek figyelmeztetése ellenére ezzel építette fel a hot dogos formatortáját. Nagyon megcsúszott a munkával, így a pluszban kért szószokat sem készítette el mellé.

Olvass még a Mestercukrász 2.-ről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top