nlc.hu
Sztárok

Mestercukrász: megsérült egy versenyző

Konnektor okozott sérülést a Mestercukrász első adásában – videó

Ilyen munkahelyi balesetről még csak nem is hallott Liptai Claudia.

Hétfőn elstartolt a Mestercukrász 2. évada, amelyben 24 játékos száll versenybe az ötmilliós fődíjért és a Mestercukrász címért, közülük a hétfői napon 8 versenyzőt ismerhettünk meg. Egyikük már az első adásban megsérült.

Mestercukrász

Zsombornak meggyűlt a baja a konnektorral a Mestercukrászban (Fotó: Sajtóklub)

Kivételesen nem egy éles kés okozott balesetet a konyhában, hanem egy konnektor, ami csúnyán felsértette Zsombor ujját.

„Vérzik a kezem” – jelentette be hangosan a versenyző. „Elvágtad? – kérdezett rá a műsor háziasszonya, Liptai Claudia, mire Zsombor elárulta, hogy a konnektor volt a ludas. „Ilyen munkahelyi balesetet még nem hallottunk” – jegyezte meg Liptai, aki segített felrakni egy ragtapaszt a versenyző vérző ujjára.

A 22 éves egyetemista amúgy bemutatkozó desszertnek egy bűvésztortát vitt a zsűri elé: a kakaós piskótás desszertjét málnás citromlocsolóval, mascarponés karamellkrémmel és csokiganache-zsal készítette, a tetejét pedig kártyalapokkal dekorálta. A mignon-készítési feladatnál pedig párizsikrémes gömbmignonnal rukkolt elő, amit a Kis herceg bolygójának szánt, így az utolsó pillanatokban egy izomalt üvegbúrát is elkészített rá. Mellé rumos-diós és egy citromos mignont is sütött fehércsokis ganache-zsal és lemon curddel.

Olvass még a Mestercukrászról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top