nlc.hu
Gasztro

Pajzán tortadísz a Mestercukrászban

Mestercukrász: egy pajzánnak tűnő tortadísz kihozza Liptai Claudia és zsűritársai huncut oldalát

Kétértelmű volt, a zsűri lecsapta a magas labdát.

A Mestercukrász június 20-án elstartoló vadonatúj évadában több olyan desszert is a zsűri elé kerül, ami kétértelmű díszítésével vicces helyzeteket szül a kóstoláson. Így történt ez a pecabotos horgászt ábrázoló torta esetében is – derül ki az előzetesből.

Mestercukrász

A Mestercukrász versenyzőinek munkáját ezúttal is az előző évadban már megismert, háromtagú zsűri bírálja el: Liptai Claudia, Juhos József mestercukrász (j) és Enzsöl Balázs cukrászséf (b) – Fotó: Sajtóklub

Beszélhetek a mikrofonba?” – reagált Liptai Claudia, amikor meglátta a gyanúsan ágaskodó botot, és már hajolt is fölé.

A félreérthető tortadísz a zsűritársaiból is előhozta a huncutságot. Amikor a tortát készítő versenyző megjegyezte, hogy “ez még a gyerekkori peca“, Enzsöl Balázs cukrászséf is így reflektált: “Milyen lenne a felnőttkori?”.

A Mestercukrász új évadában amúgy 24 versenyző méretteti meg magát, a fináléban ismét csak ketten küzdhetnek meg az ötmillió forintos fődíjért és a Mestercukrász címért. A versenyzőket ezúttal is komoly szakmai kihívások várják mindennap, legyen szó égetett tésztáról, bonbon- vagy éppen fagyikészítésről, de feladat lesz egy közkedvelt koktél újragondolása is sütemény formájában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top