nlc.hu
Sztárok

Nagyon lefogyott Pásztor Erzsi

14 kilót fogyott a betegsége miatt Pásztor Erzsi

Megbeszélte magával, hogy még dolga van a világban.

Pásztor Erzsi egészségi állapotáról hamis hírek keringtek a médiában, ezek tisztázása miatt állt kamerák elé. Akkor elmondta, nem igaz, hogy alig tud járni és megunta, hogy erről beszélnek az emberek.

Pásztor Erzsi

Fotó: Olajos Piroska / Central Médiacsoport / Central

„Szó nem volt arról, hogy járókerettel járok és ordítok a fájdalomtól. (…) Ami a legjobban felháborított, hogy azt írták, az orvosaim is aggódnak értem” – mondta korábban a művésznő, aki most a hot! magazinnak nyilatkozott a betegségéről. 

„Végbélrákkal kerültem kórházba, ami nagyon legyengített, de felálltam belőle. Volt műtétem, és többféle kezelésen átestem, emiatt tizennégy kilót fogytam és nagyon legyengültem. (…) Magammal beszéltem meg először, hogy még dolgom van a világban; most nagyon rossz, de meggyógyulok és folytatom a korábbi életemet” – árulta el a lapnak Pásztor Erzsi, aki 14 kilót fogyott a betegsége alatt, de állítása szerint mára visszanyerte a „versenysúlyát”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top