nlc.hu
Sztárok

Oszter Alexandra hízása

15 kilót hízott 1 év alatt Oszter Alexandra, kiderültek az okok

Lelkileg is megviselte a színésznőt, hogy hiába evett egészségesen, elvesztette karcsú alakját.

Szinte egy pillanat műve volt, hogy Oszter Alexandra 55 kilóról 70-re hízott. Pedig világéletében nagy gondot fordított az egészségére és a megjelenésére. Baráti tanácsra orvoshoz ment, és kiderült: a 42 éves színésznő egy olyan gyakori betegséggel küzd, aminek a gyógyítása igen egyszerű, csak éppen kevesen tudnak róla – írja a Story magazin.

Oszter Alexandra

Rejtett betegség miatt szaladtak fel a kilók Oszter Alexandrára – Forrás: Story magazin – címlap

A sokakat érintő, de kevésbé ismert betegség neve: inzulinrezisztencia. Oszter Alexandra még csak a vizsgálatok
elején tart, de bizakodik. Hangsúlyozza, elsősorban nem is a súlya a lényeg, sokkal fontosabb számára a szervezetének egészséges működése.

Arra ügyelek, hogy rendszeresen, napi ötször egyek, mégpedig olyat, amit a szervezetem jól hasznosít, és nem csinál belőle zsírt. Elcsábulni, bűnözni nem szabad, múltkor bekaptam egy kis pizzát, azonnal feljött rám 2 kiló, amit azóta is képtelen vagyok leadni. (…) Ma már tudom, nagyon sok ember küzd úgy ezzel a betegséggel, hogy fogalma sincs  róla, pedig a gyógyítása egyszerű. Boldog vagyok, mert azt remélem, az egyéves küzdelmem hamarosan véget ér, már látom az alagút végét” – vallotta be a színésznő.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

Ők is megküzdöttek a pluszkilókkal:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top