nlc.hu
Sztárok

Válságba került Gallusz Niki kapcsolata

Válságba került Gallusz Niki kapcsolata, már nem él együtt a barátnőjével

Nem biztos, hogy meg tudják oldani a nézeteltérést.

Gallusz Niki évekkel ezelőtt nyílt meg azzal kapcsolatban, hogy egy nővel él együtt. Tavaly Friderikusz Sándor vendégei voltak az Életünk története című műsorban, ahol kijelentették, hogy együtt szeretnék leélni az életüket, ám úgy tűnik, most hullámvölgybe kerültek – a Bóta Caféban vallott erről a színésznő.

Gallusz Niki és párja

Fotó: RTL

 „Ezek a hatalmas találkozások is, nagy meglepetésünkre és feldolgozhatatlan fájdalmunkra, sajnos megkopnak és átalakulnak” – kezdte a műsorban Gallusz Niki, aki elárulta, az egyik áthidalhatatlan probléma a kapcsolatukban, hogy míg ő éjszakai bagoly, addig a kedvese pacsirta típus, tehát reggel nagyon korán kel. A pandémia alatt felújíttatta a lakását és emiatt elkezdett ott aludni ahelyett, hogy hazament volna a párjához.

Ez olyan borzasztóvá vált nálunk, hogy nem lehetett áthidalni.

A színésznő már minden holmiját átvitte a lakásába, így már egy ideje nem élnek együtt életvitelszerűen, ám azt mondja, még nem zárták le a kapcsolatukat. „Amit én tudtam neki adni, az az, hogy lehoztam őt először is azzal, hogy rajongtam érte, imádtam és szerettem. És mindig is szeretni és imádni fogom. Az önszemléletét át tudtam alakítani. (…)Nem lehet tudni, hogy ez merre megy. A rajongás és a szeretet kölcsönös, az együttélés az egy másik dolog. Végtelenül szeretem őt, de ez így már nem ugyanaz.”

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top