nlc.hu
Sztárok

Gallusz Nikiék kapcsolata a szakításuk óta

Gallusz Niki és exe, Laura is már továbblépett a szakításuk után: „Vannak rügyező próbálkozások is”

Már mindketten élik az életüket.

Mint arról idén márciusban beszámoltunk, 13 év után szakított Gallusz Niki és párja, Laura. Azóta a sebek begyógyultak, mindketten élik az életüket, hamarosan talán a továbbiakban már barátként vehetnek részt egymás életében. Minderről a Blikk TV Címlapsztori című műsorában vallott a 48 éves színésznő.

Gallusz Niki,

Gallusz Niki és Bártfai Laura 13 évig voltak együtt – Fotó: Sajtóklub

„Most már úgy vagyunk, hogy mindketten megtaláltuk a magunk útját, vannak rügyező próbálkozások is. Ennek még az elején járunk” – árulta el Gallusz Niki, aki arról is beszélt, miért siklott ki a kapcsolatuk.

„Egyszer csak kellemetlenebbé váltak a hétköznapok. Mi kiszínesítettük, emeltük egymás hétköznapjait. Az volt a faramuci, amikor észrevettük, hogy mindannyiunknak voltak közös és személyes céljaink, amikben előremozdítottuk egymást. És egy ponton túl mintha szó szerint elkezdtük volna akadályozni egymást” – mesélte Gallusz Niki, hozzátéve: békében váltak el egymástól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top