nlc.hu
Sztárok

Horváth Tamás sokszor csalódott az emberekben

„Eleget szenvedtem már” – Csalódásairól mesélt Horváth Tomi

Horváth Tamás elmondta, hogy sok pofon érte az életben, de ezekből tanult.

Most olyan szakaszába ért az élete, ahol már nincs helye annak, hogy mérgező kapcsolatokat ápoljon, mesélte Horváth Tomi a RTL Klub Reggeliben, ahová felesége, Péterfi Andi is elkísérte.

Horváth Tamás és Andi

Horváth Tamás és Andi a Reggeliben

Kiderült, mindketten a legjobbat látják bele mindenkibe, ezért sok pofon érte őket, de ezekből tanultak. A házaspár mindennap meditál és elvégeztek egy transzcendentális meditációs folyamatot.

Mindig megkapom, hogy miért mosolygok annyit. Pont azért, mert eleget szenvedtem már. Mindig megpróbálom a dolgok jó oldalát megfogni” – mesélte az énekes, aki hozzátette, új dala már két éve készül és az elmúlt időszak benne is, ahogy másokban is, komoly sebeket ejtett. „Most egy olyan szakaszába értem az életemnek, ahol azt mondtam, nincs már helye annak, hogy olyan kapcsolatokat ápoljak, amik mérgezőek.”

Mindketten nagyon hajlamosak vagyunk rózsaszínszemüvegen keresztül nézni és mindenkibe bele látjuk a lehető legjobbat, az emberekbe, kapcsolatokba, barátokba, és nagyon sok pofonunk van” – tette hozzá Andi. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top