nlc.hu
Sztárok

Bérlők Demcsák Zsuzsa nevelt fiának lakásában

Elmenekültek a bérlők Demcsák Zsuzsa nevelt fiának a lakásából

Horváth Leon, Demcsák Zsuzsa nevelt fia szerint a kiadó lakással korábban semmi gond nem volt, a bérlők szerinte csak nem akartak fizetni, ezért találták ki a vádakat.

Horváth Leon neve akkor lett ismert, amikor a tévé kameráinak elmesélte, hogyan nyert pert a gyámhivatal ellen még egészen fiatal srácként. Amikor a TV2 Mokka vendége volt, Demcsák Zsuzsát annyira megérintette a története, hogy meghívta magukhoz karácsonyozni Leont. Később a műsorvezető elmondta, annyira megszerette a fiatal fiút, hogy képletesen örökbe fogadta. 

Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa (Fotó: Instagram)

Leon később is nehéz helyzeteket élt át, volt, amikor megpróbált öngyilkos lenni, az elmúlt időszakban viszont rendeződött az élete. Komoly kapcsolatban él, és több vállalkozásba is belefogott. Az egyik ilyen, hogy lakásokat ad ki rövidtávra. 

Az egyik lakásában viszont most egy meglehetősen kellemetlen eset történt – szúrta ki a Ripost. Az Airbnb oldalán a legutóbbi bérlő meglepő dolgokat írt. A véleményt író vendég arra panaszkodott, hogy nem volt megfelelő a lakás tisztasága, de ami ennél is érdekesebb, hogy állítja, ő és a felesége egy furcsa incidenst követően, futva hagyták el az ingatlant és egy közeli vendéglőben kértek menedéket. Állítólag valaki hangosan szuszogott, majd telefonon ordibált, ezért érezték magukat veszélyben és menekültek el, majd kérték a foglaló visszautalását. 

Horváth Leon is elmondta a véleményét a helyzetről. 

A lakásról írt durván negatív vélemény, vagy inkább rágalom nagyon megviselt, hiszen ha bárki megnézi a korábbi nekünk címzett üzeneteket, jól látható, hogy kiváló értékeléseket kaptunk. Most pedig olyan színben tüntet fel az illető, mintha veszélyes lennék. Olyan valaki, akitől nem szabad kibérelni a lakásokat – mondta a lap megkeresésére Leon. – Fogalmam sincs mi történhetett, de azt kétlem, hogy a vendégnek bárki elől futva kellett volna menekülnie. Sajnos nem kaptam választ, amikor megkérdeztem, hogy pontosan mi történt. A lakás tisztaságára soha nem volt még panasz korában. A takarítást egy erre szakosodott céggel végeztetjük és mindig nagyon precízen járnak el. Ezért is gondolom, hogy a panasz írója csupán nem akart fizetni és ezt a gyalázatos módszert találta ki, hogy leléphessen.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top