nlc.hu
Sztárok

5 sztár őszintén beszélt szüzessége elvesztéséről

Sztárok, akik kendőzetlen őszinteséggel beszéltek a szüzességük elvesztéséről

A következő hírességek egyáltalán nem szégyenlősök, ha a legelső szexuális élményükről van szó: részletekbe menő beszámolókat tartottak.

A szüzesség elvesztése elég személyes téma, amit maximum a hozzád legközelebb állókkal beszélsz meg. De ha hollywoodi híresség vagy, akkor az egész világ úgy tekint rád, mint a legjobb barátjára, így minden részletre kíváncsi az életeddel kapcsolatban. A következő sztárok pedig szívesen be is avatják a rajongókat a legintimebb sztorikba is – igen, ők még az első alkalmuk történetét is elmesélték.

Miley Cyrus

Az énekesnő a Call Her Daddy című podcast hallgatóit avatta be két évvel ezelőtt abba, hogy „egészen 16 éves koromig nem voltam pasival. Nem Nick Jonas volt az. De végül hozzámentem, szóval ez elég őrületes.” Utalt ezzel arra Miley, hogy végül Liam Hemsworth volt neki az első. Azt is elmondta, hogy előtte hazudott a srácnak, és azt állította, hogy egy barátjával vesztette el a szüzességét, hogy ne tűnjön „lúzernek”.

Sztárok őszintén a szüzességük elvesztéséről

Fotó: Amy Sussman/Getty Images

Chris Evans

Chris Evans 1999-ben, 17 évesen esett át a tűzkeresztségen, az időszakot pedig élete egyik legjobb évének nevezte. Seth Meyers talkshow-jában elmesélte, hogy rögtön utána el is újságolta a hírt az édesanyjának. „Hazarohantam és azt mondtam: »Megtettem! Nem tudtam, mit csinálok, de azt hiszem, megvolt!«.”

Sztárok őszintén a szüzességük elvesztéséről

Fotó: Mike Marsland/Getty Images

Joe Jonas

Egy 2016-os Reddit AMA során idézte fel Joe Jonas a szüzessége elvesztését. 20 éves volt, és az akkori barátnőjével, Ashley Green-nel történt. „Nem volt nálam óvszer, szóval át kellett rohannom a dobosunk, Jack szobájába – aki akkoriban a lakótársam volt –, és teljesen felforgattam a helyiséget kutakodás közben. Az alsóneműs fiókja alatt megtaláltam, amit kerestem. És mikor hazajött, azt hitte, valaki betört hozzá, olyan szörnyű állapotban hagytam a szobáját. De hát első a biztonság!”

Sztárok őszintén a szüzességük elvesztéséről

Fotó: Arturo Holmes/Getty Images

Megan Fox

Megan Fox szintén 17 éves volt, mikor egy színész kollégájának adta a szüzességét. „Sok kínos szexuális tapasztalatom volt, de az első alkalom nem tartozik közéjük. Szerelmes voltam belé, jó élmény volt” – osztotta meg az amerikai Cosmopolitannel.

Sztárok őszintén a szüzességük elvesztéséről

Fotók: Christopher Polk/ Getty Images

Dwayne Johnson

A listán szereplő sztárok közül Dwayne Johnson volt a legfiatalabb, 14 éves. A barátnője idősebb volt, végzős a középiskolában, és egy parkban próbálkoztak meg a dologgal. Csakhogy – ahogy azt az Elle magazinnak elmondta – „egyszer csak egy óriási lámpával világítottak ránk. Bumm. Hallottuk, ahogy a zsaru lehúzza a kocsi ablakát, aztán azt kérdezte: »Jól van, hölgyem? Ide tudna jönni az autóhoz?«. A barátnőm felöltözött, odament az autóhoz. Azt mondja a rendőr: »Megtámadták?«. Mire ő: »Nem, ő a barátom«. Kész rémálom volt. Vannak sztorik az első alkalomról, amik csodásak, de az enyém nem volt az.”

Sztárok őszintén a szüzességük elvesztéséről

Fotó: Greg Doherty/Getty Images

(Forrás: Buzzfeed)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top