nlc.hu
Sztárok

Juhász Előd 84 évesen is aktív

Juhász Előd a régi időkről: „Mindenhol ott van a súgógép, mi soha nem használtunk”

Ma sem unatkozik az egykori műsorvezető.

Juhász Előd nevét 1981-ben ismerték meg a tévénézők, amikor elindította a Zenebutikot. Azóta eltelt 41 év, a 84 éves televíziós most a Mokkában mesélte el, hogy mivel telnek a mindennapjai.

Juhász Előd

Juhász Előd a Mokkában

Habár már nem dolgozik, egy percre sem áll meg a hétköznapokban sem. „Tegnap 7 órakor teniszeztem, a Városmajori Tenisz Klubba járok minden másnap – kezdte mesélni a vasárnapi napját Előd. – Utána elmentem misére, utána hazamentem, foglalkoztam azzal, ami ma lesz a rádióban. Kodály Zoltánné Péczely Saroltával készítünk műsort és erre kellett tovább készülni. Majd egy újabb könyv vázlatain dolgoztam, meg a legutóbbi külföldi utazás fényképeit szortíroztam.

A legendás televíziós elmondta, hogy a mai napig jó érzéssel lép be egy stúdióba, és arról is beszélt, mi jut ilyenkor eszébe. „Otthonosság, először is, mert nagyon szerettem ezt a hangulatot. Elcsodálkoztam, hogy mindenhol ott van a súgógép, mi annak idején soha nem használtunk. Voltak bakik, de az ember mosolyog és tovább megy. Nem szeretem a nagyon steril, kivágott, kitisztított beszélgetéseket.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top