nlc.hu
Sztárok

85 éves lett Juhász Előd

85 évesen is aktív a zenebutikos Juhász Előd, de már felkészült a legrosszabbra: „Már mindent elrendeztem magam körül”

Érzi, hogy az életkorának már komoly súlya van.

A 85. születésnapját ünnepli Juhász Előd. A tévés, rádiós legenda tudja, már abban a korban van, amikor bármelyik pillanatban véget érhet az élete: minderre felkészült, ám a maradék időt szeretné aktívan eltölteni – írja a Blikk.

Juhász Előd,

Juhász Elődnek 85 évesen is tevékenyen telnek a napjai – Forrás: TV2 / Mokka – videó

„Ameddig erőm van hozzá, addig dolgozni szeretnék, de nem erőltetem meg magam túlzottan. (…) Sok orvos barátom van, nekik is köszönhetem, hogy még itt vagyok. Nem titkolom, hogy a szívemmel vannak gondok” – vallotta be a bulvárlapnak a Zenebutik című egykori tévéműsor atyja, aki arról is beszélt, hogy már felkészült az elmúlásra, azaz már mindent elrendezett maga körül.

„Abszolút tudatában vagyok a koromnak, és annak, hogy bármelyik pillanatban elmehetek. (…) Már mindent elrendeztem magam körül, nincsenek lezáratlan ügyeim, a családommal is minden tisztázva van, úgyhogy, ha eljön a pillanat, nyugodt szívvel távozhatom” – mondta el Juhász Előd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top