nlc.hu
Sztárok

Kirobbanó formában van Juhász Előd

Juhász Elődöt a Zenebutik tette legendássá, 84 évesen is fitt az egykori műsorvezető

A Zenebutik legendás műsorvezetője volt Juhász Előd, akinek 84 évesen több rádióműsora is van, könyveket ír, és a tenisz sem maradhat ki az életéből.

Juhász Elődnek három lánya, és hat unokája van. A legendás tévés bár 84 éves, nem éli a nyugdíjasok nyugodt életét – írja a Blikk.

Juhász Előd 84 évesen is fitt

(Fotó: Korponai Tamás/solwee)

“Könyveket azért írok, mert mérhetetlenül sok átadandó élmény ért ezalatt a hat-hét évtized alatt, s úgy érzem, azokat meg kell osztanom. Ez a szenvedély bennem van, és amíg ez örömet szerez nekem és másnak, igyekszem ezt csinálni. Ez nekem nem munka, hanem igazi nagy adomány, mert azzal foglalatoskodhatok, ami a hobbim is….Az tény, hogy a 84 az 84. Abban a szerencsés helyzetben éltem az életem, hogy imádtam a rádiózást, a televíziózást, ezt a hivatást. Erre fűzhettem fel mindent, például a másik szenvedélyemet, azt utazást is, hiszen egy idő után már úgy is készítettem felvételeket, hogy ezeket be tudom majd mutatni a televízióban. Azt akarom ezzel mondani, hogy amit csináltam, azt mindig szerettem, sosem volt nyűg. Emellett a családi háttér is segít, a három lányom és a hat unokám. Utóbbiak 15-18 év közöttiek, négy lány, két fiú. És nem vagyok távoli nagypapa, viszonylag sokat vagyok velük, érdekel, amit csinálnak. És persze, még ott a sport, másnaponta korán reggel a tenisz” – mondta Juhász Előd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top