nlc.hu
Sztárok

Az OTP nevében akarták átverni Kocsis Dénest

Csalás áldozata lett Kocsis Dénes: „Megviselt lelkileg, hogy ilyen van”

A közösségi oldalán mesélte el a színész, hogy mi történt vele.

Ismeretlen elkövetők meg akarták lopni Kocsis Dénest. Az Operettszínház színésze a közösségi oldalára kiposztolt videóban mesélte el, hogyan akartak tőle pénzt kicsalni – szúrta ki a Blikk

Kocsis Dénes

Kocsis Dénes majdnem bankkártyás csalás áldozat lett – Forrás: TV2 /Mokka – videó

Elmondása szerint vissza akartak élni a bankkártya adataival, hogy leemelhessenek róla pénzt. Felhívták az OTP Bank nevében azt hazudva, hogy valaki pénzt akart levenni a bankkártyájáról, és szeretnék ellenőrizni, hogy valójában ő volt-e az. Először azt kérték tőle, mondja meg, mennyi pénz volt a kártyáján, majd pedig azt javasolták a 33 éves színésznek, hogy töltsön le egy applikációt a mobiljára. Mindez gyanús lett Kocsis Dénesnek, és egyiknek sem tett eleget. Az OTP-ben pedig megtudta, hogy a bank részéről szó sem volt ilyen megkeresésről.

Hála Istennek happy end a vége, de azért megviselt lelkileg, hogy ilyen van és mindenkinek szeretném felhívni a figyelmét, hogy bizony a bankkártyával történő visszaélések elég durván a világ része lehet ma már” – figyelmeztetett videójában a színész.

Olvass még Kocsis Dénesről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top