nlc.hu
Sztárok

Szabó Ádám: szakíthatott a magyar álompár

Úgy tűnik, szakított Szabó Ádám és párja

Eltűntek a szerelmével készült közös képek Szabó Ádám Instagram-oldaláról.

Sztárban Sztár előző szériájának megnyerése után Szabó Ádám márciusban mutatta meg először barátnőjét, Bernit az Instagram-profilján. Párjával Franciaországból is bejelentkezett, ahol a síelés mellett a kisgyermekes anyuka születésnapját is megünnepelték.

szabó ádám

Szabó Ádám (Fotó: Instagram)

Júniusban pedig így beszélt a bimbózó kapcsolatáról:

„Most már beértünk abba az időbe, hogy tényleg meg lehet osztani, most már komolyabb a dolog. Eddig olyan ismerkedési fázisban voltunk, de most már hál’Istennek ki van mondva, hogy ő a barátnőm, és akkor szeretjük egymást. És akkor úgy gondoltam, hogy mindenképpen mutassuk meg országnak-világnak. Mert az előző kapcsolatomban volt egy csomó ilyen-olyan dolog, amik a szakításban nagyon nagy port kavartak, és  ezt szerettem volna ezzel így elkerülni. Ha esetleg valamikor szétmennénk, akkor ne ugyanez legyen” – vallotta be az énekes, aki szerint legalább fél évnek el kell telnie a párkapcsolatában, mire bemutatja kedvesét a közösségi oldalán. Arra a kérdésre, hogy nem félt-e egy rajongóval összejönni, Szabó Ádám elárulta, hogy Berni nem tudott róla semmit, még azt sem, hogy énekes. 

Most már azonban semmi nyoma a nagy szerelemnek, még egymást is kikövették a közösségi média különböző felületein – szúrta ki a tenyek.hu. Minden jel arra utal, hogy szakíthatott a magyar celebpár.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top