nlc.hu
Sztárok

Gyerekkori fotó Oszter Alexandráról

Cuki gyerekkori fotót mutatunk a 42 éves Oszter Alexandráról

Színésznő, könyvillusztrátor, rajzoktató: a 42 éves Oszter Alexandra sokoldalú tehetség.

Oszter Alexandra 1980-ban született Oszter Sándor színművész, és Failoni Donatella zongoraművész gyerekeként.

Pályáját a Vidám Színpadon kezdte 2000-ben. Szabadfoglakozású művésznőként játszott többek között az Újpest Színházban, a Fogi Színtársulatban, a Ruttkai Éva Színházban, a Gózon Gyula Kamaraszínházban, a Békés Megyei Jókai Színházban és a kecskeméti Katona József Színházban. Képzőművészettel is foglalkozik, grafikákat, festményeket és könyvillusztrációkat is készít. 2021-től rajzoktatóként is dolgozik.

Oszer Alexandra gyerekkori fotó

Oszter Sándor és Alexandra. (Fotó: FOTÓ x Archívum Story-Best/solwee)

Oszter Alexandra egy ír fotósba szeretett bele, akitől három hónapnyi együtt járás után, 2009-ben fogant meg kisfia. 2010-ben összeházasodtak, és habár két évig a külföldi férfi felesége volt, gyermekét, Axelót az első pillanattól kezdve egyedül, a család segítségével kellett nevelnie.

Hét éve boldog párkapcsolatban él

Oszter Alexandra hét éve él boldog párkapcsolatban jegyesével, a kétszeres világbajnok bokszolóval és íróval, Popovics Tamással. A szerelmesek annak idején a Család-barát című műsorban ismerkedtek meg, de a sportolónak nem volt könnyű dolga a színésznő meghódításával. 

Oszter Alexandra gyerekkori fotó

Oszter Sándor, lánya: Alexandra és unokája: Axelo (Fotó: Toroczkay Csaba/solwee)

„Nem adták ingyen a boldogságot, minden percéért megküzdöttem. Számomra a legnagyobb öröm, amikor a fiam azt mondja: Anya, te vagy a világ legjobb anyukája! Kincsem, még nem dőlhetek hátra, mondom ilyenkor, majd ha lesz egy szép és egészséges családod, jó munkád, amit szeretsz, amiben megbecsülnek, ha sikeres ember leszel. Erre persze várnom kell, Axelo csak kilencéves….„Nagy boldogság, hogy nemcsak én vagyok meg remekül Tamással, hanem a fiam is szereti őt, jó barátok lettek” – mondta korábban Oszter Alexandra.

Sok kritika érte az elmúlt időszakban

Oszter Alexandra nemrégiben a Reggeli vendége volt, ahol beszélt többek között édesapja haláláról és az azóta eltelt időszakról, illetve reagált pár kommentre, amelyekben a külsejét bírálják. A színésznő saját bevallása szerint felszedett pár kilót az utóbbi hónapokban – sokan azt gondolják, hogy ez a gyász miatt van, de elárulta, hogy egy betegség kínozza, aminek ez a következménye.

Oszter Alexandra gyerekkori fotó

Oszter Alexandra napjainkban. (Fotó: Fülöp Dániel/solwee)

„Volt egy darab, amiben nemrégen játszottam, abból megosztottam  egy fotót. Odaírta egy hölgy, hogy »Jujj, de dagadt lettél!« Akkor én írtam neki egy hosszú levelet, hogy igen, így van, de nem tudja, mi van mögötte. Mert ha tudná, akkor biztos nem okozna örömet neki, az, hogy ezt leírja. (…) Le is írtam a hölgynek, hogy biztos azért tette a megjegyzést, hogy segíthessen másoknak. A hiperinzulinémia, ami nekem van, azt jelenti, hogy a test gyakorlatilag mindent elraktároz. Semmilyen zsírt nem bont le. Akármennyire keveset eszünk, attól csak rosszabb lesz” – mondta Oszter Alexandra.

(Nyitókép: Fülöp Dániel/solwee)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top