nlc.hu
Sztárok

Shane Tusup és egy exszépségkirálynő közös fotója

Most egy exszépségkirálynővel fotózták le Shane Tusupot – kép

A Szabó Zsófival való szakítás után úgy tűnik, újabban nagy kanállal falja az életet az amerikai edző.

Egyre tovább bonyolódik Shane Tusup magánélete. Úgy tűnik, belenyugodott abba, hogy nincs visszaút Szabó Zsófihoz és inkább új vizekre evezett, a róla készült friss fotók legalábbis ezt sugallják – írja a legfrissebb BEST magazin. A napokban az etyeki lovaspólóklub egyik eseményén az amerikai edzőt – aki párja napja még VV Virággal csókolózott egy szórakozóhelyen – egy feltűnően csinos hölgy társaságában látták, akivel egész végig el sem mozdultak egymás mellől.

Tusup

Shane Tusup heteken át küzdött Szabó Zsófiért, ám a műsorvezető új életet kezdett – Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Együtt érkeztek, és együtt is mentek el a hölggyel. Látszott, hogy jól érzik magukat egymás társaságában. Beszélgettek, nagyokat nevettek” – mesélte a sztármagazinnak a pólómeccsen részt vevő egyik vendég.

Tusup

A fiatalok láthatóan megtalálták a közös hangot – Forrás: BEST magazin – címlap

A BEST magazin kiderítette: a huszonéves hölgy több szépségversenyen is indult, 2016-ban pedig egy kisebb versenyt meg is nyert. A barátai okos, ambiciózus, pont Shane- hez passzoló személyiségnek írják le.

Az amerikai tréner legtöbb ismerőse azonban csak menekülésnek, gyógyírnek véli Tusup hirtelen jött csajozásait.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST - címlap

Olvass még Shane Tusupról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top