Így nézett ki 22 évesen Stohl András

nlc | 2022. Július 01.
33 évvel ezelőtt készült fotóra bukkantunk az 55 éves Stohl Andrásról.

Stohl András színészi sikere évtizedek óta töretlen mind a színházban, mind a filmvásznon. Az ikonikus Meseautó előtt felejthetetlen alakítást nyújtott az Európa Expresszben, majd szerepelt több filmben és sorozatban, például a Válótársakban. A filmes alakításai mellett azonnal felismerjük őt Johnny Depp, Matt Damon vagy Brad Pitt magyar hangjaként. Műsorvezetőként a Való Világban debütált, majd vezette a Csillag születik tehetségkutató, illetve A Piramis és A Bank című vetélkedőket, valamit a DWTS-t.

Stohl András 1989-ben. (Fotó:
MTI /Fényes Gábor)

Televíziós munkái mellett a színházat sem hanyagolta el: 2003 és 2013 között a Nemzeti Színház színésze,  2013-2017 között a Vígszínház tagja volt. 2017-2021 között szabadúszóként dolgozott, több színházban és produkcióban játszott, mellette 2017 áprilisától a Class FM reggeli műsorának műsorvezetője volt. 2021-től ismét a Vígszínház tagja, de játszik a Centrál Színházban, a Madáchban és az Átriumban is.

Stohl András napjainkban. (Fotó: Sajtószoba)

Karrierjét a börtönben töltött idő sem törte meg: a színészt öt hónapra csukták le, amiért ittasan balesetet okozott Budapest és Fót között. Szabadulása után őszintén beszélt a börtönben töltött időről.

„Lekapcsolták a villanyt, csak a börtön zajait hallod… Fekszel, és ezeket a hangokat hallgatod” – mesélte korábban Hajdú Péter műsorában.

Hamarosan ötszörös édesapa lesz

Stohl András már három lány és egy fiú édesapja, jelenlegi kedvesét Vicának hívják, és 2017 óta vannak együtt, hamarosan pedig megszületik első közös gyermekük. Stohl András így ötszörös édesapává válik.

Éppen emiatt igyekszik már most kevesebb felkérést elfogadni, és visszavenni a fiatalos lendületből. Az Ébredj velünk! egy korábbi adásában mesélt arról, hogy felesége kérleli, dolgozzon kevesebbet a jövőben. 

Nagyon nehéz ezt megtenni, nekem legalábbis azt hiszem, nem fog menni. Dolgozni fogok ugyanúgy tovább, muszáj, de azért lényegesen több időt fogok a gyerekkel tölteni, mint ahogy az utolsó kettővel is lényegesen többet töltöttem már. Ahogy megy előre a kor, úgy egyre inkább az ember a család felé fordul. A Vica mellettem nagyon erősen presszionál arra, hogy próbáljuk meg 20 alatt tartani az előadást. Kizárt dolog, de azért próbáljuk, persze” – mondta a színész.

(Nyitókép: Sajtószoba)

Exit mobile version